Смайващ и меко казано бомбастичен ще бъде утрешният епизод на "Ергенът", в който една от участничките ще "зашлеви як шамар", както на Евгени Генчев, така и на конкурентките си. Тя ще го направи като заяви, че престава да се прави на маймуна и да се унижава в жалка надпревара с останалите за сърцето на пианиста и... взима шокиращо решение.

То ще бъде обявено от Наум Шопов още в началото на поредната вечеря с Евгени, а мацката ще си тръгне сама. Предполага се, че това ще е или Валерия Георгиева, или Айлин Бобева, от които Генчев ще остане разочарован по време на дневната им общо среща.

Освен двечките, на срещата ще бъдат още Поли, Виктория и Джия, но Айлин, Валерия и Виктория ще успеят да паднат в очите на Генчев с поведението си, което няма да е никак лицеприятно. Той ще ги заведе в лозе, за да си спомни детството на село с баба си и дядо си, но мацките вместо позитивна емоция, ще го "застрелят" с нелепици и поредни скандали.

Коя от тях обаче и дали ще е от тях, а няма да е Пам Велидис примерно, ще каже, че спира да се бори за сърцето и одобрението на Евгени, ще видим утре. Милата досега Микаела също ще си покаже рогата и ще влезе в неприсъщ за нея скандал в четвъртък, когато ще се състои и поредната "розова" церемония.

Ще видим и инцидент с Валерия, който ще стане повод за чутовен скандал между нея, Елена и бесарабката Ирина Карабаджак, както и размяна на култови реплики.