Безславен край на брака между Дарин Ангелов и съпругата му Антония Русева. Двамата са разделени от месеци, но досега усилено крият този факт от обществеността като само най-близките им хора са наясно. Това разкриха колеги на Дарин, изявяващ се не само като актьор, но и като панелист при Гала.

Причината за краха между Дарин и жена му е колкото скандална, толкова и банална - изневяра. При това двойна изневяра, защото се говори, че първа рога окичила на главата на мъжа си Антония. Тя си хванала любовник преди време, но Дарин научил. Заради детето им и общото им бъдеще обаче, той се опитал да прости и да даде втори шанс на половинката си.

"Нещата не потръгнаха. Дали заради обидата, или и преди е "шавал", не знаем, но Дарко започна да се заглежда редовно по чуждо и да си кръшка свободно. Това пък изнерви Антония и скандалите зачестиха. Може би раздялата е най-доброто решение, защото е ад да се живее по този начин, а и двамата са още млади", коментират източниците.

Не е ясно дали към момента има подадена официална молба за развод, но със сигурност и това предстои да се случи. Припомняме, че навремето Ангелов твърдеше, че е влюбен до полуда и Антония е неговата съдба... Е, такива сме ги слушали много, но повечето са завършвали по същия начин.