Двете хубавици напускат медията Би Ти Ви!

Две известни родни хубавици, работещи години наред в Би Ти Ви, изненадващо си тръгват от медията. Новината изгърмя преди минути, а зрителите не крият, че са разочаровани. Става дума за мацките от спортния отдел на телевизията - Елена Яръмова и Флорина Иванова, които са приели по-изгодни предложения за труд.

Взрив: Две красавици си тръгват от Би Ти Ви! (ето причината и кои са те)

Към Флорина е отправена апетитната оферта да се присъедини към клуба ЦСКА, където да работи срещу солидна заплата в пиарския отдел и пресслужбата. Елена Яръмова също е получила изгодно и доходоносно предложение, но още настоява да се крие и да не се говори по въпроса, от чисто нашенско суеверие и страх от зли помисли на колеги.

Разбира се, от ръководството на Би Ти Ви-то са отдавна наясно с рокадата, която предстои и вече усърдно търсят две нови заместнички на Флори и Ели, които трябва да са както умни, така и красиви, за да не разочароват зрителите.

Взрив: Две красавици си тръгват от Би Ти Ви! (ето причината и кои са те) - Снимка 2

Едва ли ще е трудно намирането им, защото медията е национална и заедно с конкурентната си такава се славят като най-желаните за работа от мераклии за новини и слава. А и знаем, че парите, които се предлагат в тях, са сред най-апетитните. Въпреки че зорът е голям и извънреден труд дебне от всяка крачка.