Калина Крумова и Боби Турбото се ожениха на красива морска церемония през лятото на 2022-ра. 39-годишната бивша журналистка и депутатка и 43-годишният актьор уверяваха, че са лудо влюбени и адски щастливи заедно. И може би това наистина е било така, но към днешна дата проблемите са взели превес.

Близки до семейството им разкриха, че в дома им все по-често стават драматични скандали и разправии като инициатор за тях бил Борислав Захариев. Не, Турбото не крещи на жена си затова, че тя хайка навън или му изневерява, а за нещо, което всеки мъж би разбрал и оправдал - липсата на дете.

Знаем, че Калина има голям син от предишна връзка, който е вече на 22 години и скоро като нищо може да я направи баба. Боби Турбото обаче още не е ставал татко, а многократно е признавал тази си мечта в интервюта. До момента в живота му обаче все не се получавало - или жените не искали, или връзката се разпадала...

"С Калина се надяваше това да приключи и най-после да си имат бебе, но вече мина година и половина и нищо. Боби започна да мисли, че на жена му не й се занимава с бременност и деца, още повече, че вече има изгледан и голям син. Той обаче ще остане бездетен, а това не влиза в плановете му", тревожат се за бъдещето на брака им източниците.

Източник: Crimesbg.com