В "Черешката на тортата" тази седмица Виктор Стоянов не издържа и даде воля на чувствата си, макар да не го е правил в ефир преди. Той призна, че страда за бившата си приятелка Мария Тарашманова, която скъсала с него уж по негова вина.

Виктор призна, че е правил много грешки, а тя му е прощавала, докато в един момент не издържала и си тръгнала. А той още я обичал, сърцето му било разбито и страдал по нея.

Е, оказа се обаче, че Мария не само си е тръгнала, но и не се обръща. Нещо повече - тя е влюбена и щастлива с нов мъж до себе си, когото дори показа публично на всички. Новият изглежда по-млад от Виктор, но мнозина в мрежата не го харесаха и заявиха, че Стоянов е хиляда пъти по-готин.

Явно обаче въпросът не е до визия, а до отношение и еднакви цели. Тарашманова е заклета пътешественичка и харчи всичките си пари за пътувания и опознаване на света. В началото Виктор правел същото и пътувал с нея, но постепенно се охарчил и започнал все по-рядко да я придружава. А така двамата не могат да са заедно и се губи връзката.

"Не искам мъжът до мен да ме издържа, искам просто да има пари за собствените си разходи", казала Мария Тарашманова пред познати.

Източник: Crimesbg.com