Преди минути Бояна Шарлопова разгорещи мрежата с коледно фото, на което обаче облеклото й далеч не е подобаващо за зимния сезон. Вдовицата на бизнесмена Стефан Шарлопов е разляла пищна гръд и определено е повече от провокативна.

Не е ясно дали 46-годишната хубавица е лягала под ножа, за да увеличи размера на чашката на сутиена си, или ефектът е от роклята, но гледката изпоти мнозина, които моментално се забързаха да я свалят в коментари. Разбира се, далеч сме от мисълта, че Шарлопова ще обърне внимание на онлайн ухажорите си (макар че... знае ли се).

Взрив: Бояна Шарлопова разля напращяла гръд! (мъж ли си търси - СНИМКИ)

Мнозина са убедени, че младата и засукана вдовица си търси мъж, защото й е писнало да е сама. Да, говореше се, че тя има отношения с един младок, вероятно неин шофьор, но сме почти сигурни, че и да е вярно, това е било просто афера.

За да се спре на някого за партньор, Бояна със сигурност ще иска той да е на нейното финансово ниво, че и отгоре. А и сама беше признала преди време, че се надява някой ден да срещне любовта отново.

"Стефан ми липсва постоянно, но съм още млада и имам нужда от любов. Не искам да живея без нея постоянно", каза тя и това е съвсем нормално.

Източник: Crimesbg.com