Братовчедката на Коцето - чалга дивата Лияна от години не може да свърти мъж до себе си, за повече от месец-два. Певицата постоянно прави едно и също - снима се и пуска разголени фотоси в мрежата, както и показва красоти от пътуванията си. И до днес обаче не е обявила връзката си с някой мъж, въпреки че много го иска.

Де факто, от Махмуд (бащата на дъщеря й) насам, тя живее на мимолетни авантюри и дълги самотни нощи. Е, истината най-сетне излезе наяве, след като близки до обкръжението й хора обясниха каква е причината мъжете постоянно да зарязват хубавица като нея.

Оказа се, че причините са дори две. Първата е, че Лияна била адски ревнива и под миловидното й лице, съчетано с тих говор, се криела истинска досадна напаст. Тя постоянно дебнела партньорите си и ги обвинявала в изневяра.

Още по-досадното обаче - това, което отблъсквало гаджетата й, била скучната й натура. "Лияна е красива и поддържана, има и убийствено тяло, да. Но тези неща важат за няколко пъти в кревата, а после трябва и да си говорите нещо. Тя просто не е надарена с остър ум и някак не е интересна на мъжете. Веднага, след като преспят с нея, виждат, че нищо повече не могат да правят и се чупят", коментираха източниците.

Явно едната хубост не стига, трябва си и нещо по-съществено за дълга връзка.

Източник: Crimesbg.com