На пръв поглед двамата са перфектната двойка - заедно от години, с две вече пораснали деца, идилия... Коцето и Надя изглеждат като родени един за друг, но това е така, защото тя е крайно търпелива. И точно такава съпруга му е нужна на Константин - която да го чака, да му прощава, да търпи безкрайните му глупости, че и изневери... Е, да - той пък, за благодарност, ще се прибира вечно при нея и ще я води по почивки.

Близки до семейството им обаче хвърлиха страшна бомба с разкритието, че от месеци Надя се е изнесла от брачното им ложе и е отишла да спи отделно в друга стая. Коцето останал на спалнята, но не можел да я придума да се върне обратно.

Причината този път не е нито друга жена, нито скандал, нищо подобно. Причината е миризлива и откровено отвратителна - Надя просто не можела да трае повече пиянската воня на мъжа си след работа.

Всички чухме с ушите си как Коцето се похвали, че изпива по един литър твърд алкохол като е на участие или е в дискотеката си. След тези думи и сами можем да се сетим как и на какво вони като се прибере, така че решението на Надя дори е закъсняло, коментират източниците.

"Представете си пиян като пор мъж - залита, орига се, мирише, пърди. Много е секси, няма що! Разбира се, че всяка жена ще предпочете да се наспи отделно - на спокойствие и чист въздух", подмятат те.

Източник: Crimesbg.com