Наскоро те отбелязаха седмата годишнина от брака си. Деси Банова и Росен Плевнелиев избягват камерите и светските събития като се опитват да държат в сянка личния си живот и семейството. Интервюта дават рядко, особено по най-съкровените за тях теми, затова и мнозина още са любопитни какво се случва зад вратите на дома им.

Е, близки до Банова разкриха, че Плевнелиев е все така влюбен в 45-годишната бивша синоптичка, както преди, но взривиха с подозренията си, че тя го върти на малкия си пръст.

"Деси е голяма лисица. Имахме съмнения още преди години, когато обявиха връзката си, че тя не е луднала от любов по него, а е луднала по възможностите, които той може да й предостави. Деси винаги е харесвала и се е увъртала около мъже с власт", коментират източниците.

И като доказателство разказват, че именно Плевнелиев е бил причината Банова да се отдръпне от прогнозите за времето и да се сдобие с лично свое предаване по Нова ТВ. Знаем, че отдавна вече тя интервюира известни личности в своя рубрика към "Събуди се".

"Плевнелиев й издейства, както рубриката в медията, така и гостите, които ще сядат срещу нея. Огромна помощ и оказва, все едно двамата правят тази рубрика, а не тя. Лисица е Десислава, знае си интереса", коментират те.

Източник: Crimesbg.com