Иво Карамански - син и Антоанет Пепе са заедно от няколко години и реално минават за една от образцовите двойки у нас. А и как иначе, след като любовта им издържа на всички появили се препятствия. От това, че Пепе е със седем години по-възрастна от Иво, до това, че му "натресе" три деца за гледане.

Знаем, че е рядкост мъж да вземе жена с едно чуждо дете, камо ли с три, но ето, че младият Карамански го направи. И не само прие хлапетата, но ги гледа и ги обича като свои. Наскоро самият той стана татко за първи път, когато Антоанет му роди дъщеричката Беатрис - за него първо, а за нея четвърто дете.

И всичко щеше да е страхотно, ако близки до инфлуенсърката не бяха възкликнали шумно: "Хитрата лисица добре си оплете кошницата!". Въпросните имат предвид, че Пепе добре е преценила Иво преди години и му е омаяла главата, за да си осигури хубав живот и здраво семейство, а и мъж, който да я гледа в очите.

"Иво сега е млад, а тогава направо си беше малък. Това е първата му голяма любов и Пепе отлично го знаеше. Взе си го, дресира си го и сега той я гледа в очите като кученце. Определено от двамата Иво е този, който обича повече. При нея основното беше разума и сметката, която си направи за бъдещето. Дано не го разочарова обаче, защото той е наистина много читаво и прекрасно момче", коментират източниците.

Източник: Crimesbg.com