Разделени за няколко месеца и страдащи един за друг ли?! Я пак?!... Страшен скандал избухна днес, след като изведнъж се оказа, че уж изолирания от света Благой Георгиев, който участва в Сървайвър, се вижда с жена си Полина Спасова, че и с@кс правят.

Снимките се появиха заради недоглеждане на самата Полина, която после бързо изтри някои от тях, но истината вече беше лъснала. А именно - въпреки регламента и изричната (пред зрителите) забрана за контакт с близките си, Спасова е заминала за Доминикана и е отседнала в хотел, който е адски скъп, но е на ръка разстояние от мъжлето й.

Взрив: Благой Георгиев го прави с жена си, докато е в Сървайвър! (ГОРЕЩИ СНИМКИ шокираха всички)

Както се сещате, това означава, че Джизъса може дори да не спи в мизерните условия, които се демонстрират, а да се гушка всяка вечер на топло при половинката си, докато другото... то се оправя със сценичен грим.

Взрив: Благой Георгиев го прави с жена си, докато е в Сървайвър! (ГОРЕЩИ СНИМКИ шокираха всички) - Снимка 2

Зрителите на Сървайвър са бесни и настояват да се разкрие истината публично. Както и настояват от екипа на предаването да излязат и да обяснят как е възможно да се допусне това и хората пред екраните да се правят на маймуни.

"Или Благой трябва да бъде изгонен незабавно от формата, след като бъде тлъсто глобен, или всички вие сте лъжци и мошеници. Няма как той сам да се измъкне и да "избяга" при женичката си, а никой от екипа да не разбере. Не сме идиоти", беснеят в нета.