Като не можеш да си държиш ципа закопчан, в един момент оставаш сам като псе. И никой не ти е виновен. Това важи с пълна сила за Джуди Халваджиян, който, за разлика от брат си Маги Халваджиян, е като подивяло животно при вида на фуста.

Знаем, че това беше и причината за развода му с единствената жена, която го е обичала истински - бившата му съпруга Елена Димова, от която е и дъщеря му Беа. Елена е от добро семейство и внучка на големия Владимир Димитров - Майстора, затова и мнозина още се чудят как се е хванала с женкар като Джуди.

Взрив: Бившата жена на Джуди Халваджиян го размаза с тези СНИМКИ!

Е, ето че дойде моментът, в който самата Елена размаза коцкаря, без дори да каже и дума срещу него. Тя просто си намери своя човек, роди му детенце и не крие колко са щастливи. Преди минути тя постна поредната снимка с новия си мъж, която не иска коментар.

Видно е от въртолет, че Елена грее и цъфти до мъжа си, който знаем, че работи като кардиохирург. "Хем образован мъж с прекрасна и благородна професия, хем всеотдаен и отговорен баща, хем любящ съпруг. Какво повече да иска Ели?! Но съдбата й го изпрати като подарък за всички години на терзания и ядове с Джуди", коментират близки до нея източници.

А бившият й нека да продължава да бройка кухи лейки в баровете и да си плаща за компанията им.