Ужасът с нарязаното момиче - 18-годишната Дебора от Стара Загора, която стана невинна жертва на изверга Георги Георгиев, разбуни духовете в държавата така, както отдавна не се е случвало.

Народът скочи, в момента из много градове у нас се правят шествия и протести срещу насилието, известни личности коментират темата... бунтът е истински и повече от сериозен.

Разбира се, моментът използват и редица известни личности - коя, за да блесне, коя, защото е искрена. Изказа се и бившата на Благой Георгиев - Полина Спасова. Велинградчанката, която първа настоя за развод с Благо, се изцепи така, че изкърти мрака.

Полина заявила пред близки приятелки, че е твърдо против насилието и не би го търпяла по какъвто и да било повод или начин. "Ето на - Благо може да сменя жените като носните си кърпички и да се "влюбва" на 24 часа, но ръка не е вдигал никога. Може да "чука", но не бие", с патос го защитила и "излъскала" имиджа му Полинка.

Е, след тези мили думи по негов адрес, на Благой не му остава друго, освен да й благодари, пък и китки да й прати. Че знае ли се коя откачена и зарязана мома може да го набеди в нещо, еле ако се получи и у нас впоследствие "лавината me too".