Ергенката Айлин Бобева нашумя покрай участието си във формата, където едва не застана на главата си, за да плени Евгени Генчев. Той обаче се оказа сериозно момче и не се върза на кифленските й (да не ги наречем по друг начин) номера. Пианистът избра Валерия Георгиева, която е класи над каратистката, а за последната остана само утехата, че е станала "известна".

Новината днес е, че ще я гледаме дори във филм. Става дума за новия филм с Асен Блатечки "Клетката", в който Бобевата ще има роличка само за няколко секунди, но пак е нещо. И, разбира се, в тази си роличка, тя ще трябва да се пусне на Блатечки като директно го "нагази" в нощен бар. Толкова.

Е, то за повече не сме и мислили, предвид "способностите" на Айлин, които явно са само на две места - каратето и леглото. Именно с второто тя си е уредила ролята, но не днес, а още преди "Ергенът", когато "оправила" Асен Блатечки набързо в тоалетната, разкриват близки до нейното обкръжение източници.

Случило се в нощта, в която двамата се засекли в клуба и естествено, били в шумна компания. Айлин моментално започнала да пуска сигнали към Блатечки, да му се лензи, да го гледа хищнически и директно му се пуснала. А онзи да не е луд, че да не се възползва.

"Направиха го набързо в тоалетните и това беше. За връзка и дума не може да става, къде го виждате Асен с кифла като тази?!", коментират източниците.

Източник: Crimesbg.com