Тя беше първата участничка, която дръзна да забие една целувка на Алек Младенов още на "входа" на "Ергенът". Макар че я наричат "бебето" на предаването, 20-годишната Валерия Дакова показа, че е много по-голям пич от останалите участнички.

Тя буквално събра очите на всички като вдигна щанга с 30 килограма и успя да я задържи с вдигнати ръце за доста време. Момичето не помръдна, не се поклати, същинско желязо. А отделно от това тя е сред малкото, които се държат адекватно и не показват истериите и злобата си в имението.

За съжаление Вал ще дойде твърде мъничка за ергена Алек Младенов, който определено показа, че си пада по по-зрели жени и няма да стигне до финала, камо ли да си тръгне с него.

За сметка на това обаче, мацката разбуни духовете в нета със снимки, от които може да ви падне ченето. Навръх 8 март тя се пусна в нета без сутиен, по секси бяло боди и показа такова сочно и стегнато дупе, че стотици мъже изпаднаха в амок само от гледката.

Да, Валерия Дакова заслужено работи и като модел - признаваме й, че определено я бива за това. Освен чисто физическите си дадености, момичето притежава силно излъчване, сексапил и харизма.

Източник: Crimesbg.com