Знаем, че откакто са заедно Евгени Генчев и Валерия Георгиева, най-големият враг на връзката им е родителката на пианиста Светла Генчева. Баща му Танко беше човекът, който още в самото риалити се показа като дипломат и кавалер, и макар откровено да хареса повече Елена за снаха, се отнесе добре и с плевенчанката.

Танко Генчев заяви и на сина си, и на жена си, че изборът си е изцяло на Евгени, а те ще подкрепят всичко, което реши. Валерия също се радваше, че бъдещият й свекър е на нейна страна, но уви, нещата явно се променят.

Оказва се, че Танко е човек с патриархални и по-традиционни разбирания, още повече, когато цялото му семейство е изложено на публичен показ. Затова и наскоро той побеснял сериозно като видял, че кандидатката му за снаха се е снимала и се е изтипосала с непознат мъж в Инстаграма си.

Разбира се, това не е било нито гадже, нито любовник на Георгиева, а младеж, с когото е снимала някаква от своите фотосесии. Бащата обаче вижда фотосите, покрай думите на "услужливи" приятели, които го подбъзикнали и избухнал.

"Тази за коя се мисли?! Ще ми се снима с чужди мъже дни след като се е събрала със сина ми?! Да му развали имиджа ли иска, да го излага пред всички и да му се смеят, че е под чехъл?! Все едно не знае какви са хората и как ще злепостави Евгени", разпенил се Танко и тайно се надявал синът му да се ориентира навреме, преди сватбата.