Е, не! Няма такъв сеир! Преди часове бе обявено участието на бившата ни Мис България - Антония Петрова във "Фермата". Където обаче нямало да влезе като височайша гостенка, а щяла да цепи дърва, да дои кравите и да пасе козите наравно с останалите участници.

Все още мнозина не могат да повярват на това чудо и са убедени, че е блъф. Но източници от кухнята на медията, както и близки до семейство Батинкови, са категорични, че да - Тоца влизала във формата. Идеята била да покаже колко е оправна, народна и чевръста, пък макар и родена за "кралица"... А и да гушне стабилна финансова сума, разбира се.

За Иван и Андрей е ясно - с поканата си към Тоца те си осигуряват такава гледаемост и зрителски бум, каквито не сме и сънували. Та кой ще устиска и няма да си пусне предаването, за да види претенцията Антония Петрова мръсна, опърпана, гладна и покрита с мазоли?!...

А иначе самата тя била убедена, че ще успее и дори ще сколаса да се нареди близо до финала, макар да знаела, че няма да го спечели. "Аз що мъже съм омагьосала и "издоила", та едни крави ли ще ми се опрат?! Знам как да покорявам и да смирявам всичко живо - от мъж до животно", смеела се високомерно пред познати Петрова, разкриха източници.

Е, ние също нямаме търпение да я видим в действие, а времето ще покаже кой кого ще "издои" накрая.