Тя се имаше за топ красавица, за осмо чудо, за космическа находка и кой знае какво още... Говорим за Антония Петрова, да. Бившата Мис България, която масово нарекоха Мис Крокодил преди много години, слагайки короната на главата й.

Тоца, както още я наричат, обаче показваше, че не се трогва от приказките на хората и демонстрираше едва ли не кралски претенции. Това, което тя най-често повтаряше, като изключим колко перфектни са с мъжа й Ивайло Батинков, беше темата за визията й.

Взрив: Антония Петрова призна нещо, което никога не сме очаквали! (+ СНИМКИ)

Визията, за която Антония твърдеше, че е напълно естествена и дадена от природата. Е, трябва да си идиот, за да не видиш колосалната разлика между "природните" й устни и последвалите джуки, както и скулите, но... Петрова натърти, че - ок, има хиалурон в устните, но никога, повтаряме - никога, не си обработва снимките с фотошоп и филтри.

Взрив: Антония Петрова призна нещо, което никога не сме очаквали! (+ СНИМКИ) - Снимка 2

Е, имаме новина, имаме изненадааа!!! Вижте последните фотоси на Тоцето в мрежата и ахнете! Не само филтри, ами няколко един върху друг, красят иначе естествената й красота. Де факто Тоца сама призна това, което никога не сме очаквали - че не се харесва достатъчно и че поведението й е просто поза и избиване на комплекси.

Да, съпругата на Ивайло Батинков направи признанието негласно, но това е повече от всички думи на света - чисти факти. Или може би сега отново ще има наглостта да заяви, че не ползва филтри?!

Източник: Crimesbg.com