Антония Петрова равна няма да се хвали, да се фука и да показва къде, кога, с кого и как... по 24 часа на ден, възможно седем дни седмично. Отдавна я знаем бившата миска, че явно избива някакви лични комплекси като изпитва неконтролируема нужда да навира в очите на хората колко е богата и щастлива.

След като Тоца ни додея с пътешествия, плюскане и гениални деца, сега реши да ни покаже и как го прави с мъжа си. Не, за щастие все още не е пуснала снимка от спалнята си, но направи първата крачка като пусна в едър план как двамата с Ивайло Батинков "обменят лиги"...

Взрив: Антония Петрова показа как го прави с Батинков! (потребителите погнусени - СНИМКИ)

Те са на почивка в Австрия, като преди това бяха на Малдивите - едва ли има човек, който да не е наясно, де, Тоца се постара да овика цялата мрежа с тази ценна информация.

От мляскането й с Батинков обаче на много потребители им се догади, както признаха самите те. "Отврат на отвратите! Спри се, ма! Скрий се! Целувай си го тоя ояден чичак вкъщи! Трябва ли всички да ви гледаме мазните усти?! То и ти си същата, еднакво противни сте", пишат отвратени потребители.

Други пък ги контрират с думите, че е важно жената да се почувства значима и щом това й дава радост, нека го прави. "Бъдете милостиви към Тоцето! То това си може и това си знае", смеят се в нета.