Чисто, ама чисто г@ла, без конец дори по себе си, се пусна в мрежата чалга дивата Ани Хоанг. Мацката от виетнамски произход и дългогодишна половинка на Люси Иларионов разгорещи всички с позите си, които е заснела сред чистотата на зелената гора.

Прави впечатление, че освен без никакви дрехи, Ани Хоанг е и без капка грим по лицето си като явно идеята на сесията е да се покаже естествената красота на жената, която няма нищо общо с макиажа или изкуствените прелести. Точно това, впрочем, написа и Ани над фотосите.

Взрив: Ани Хоанг се пусна ЧИСТО Г@ЛА и без капка грим! (ШОК СНИМКИ - как приема това Люси Иларионов)

"Женствеността не се намира в перфектното ти пърхане с мигли, нито в скъпата дреха. Тя е нещо, което или носиш вътре в себе си, или не носиш. И нищо не би могло да ти я даде, ако я нямаш", пише гаджето на режисьора Люси Иларионов.

Взрив: Ани Хоанг се пусна ЧИСТО Г@ЛА и без капка грим! (ШОК СНИМКИ - как приема това Люси Иларионов) - Снимка 2

Факт е, че под снимките й се събраха хиляди лайкове, въпреки че бюстът на Хоанг е съвършено малък. Тя е и дребничка и слаба, така че едни големи бомби биха й стояли изкуствено и прекалено, но мнозина се пошегуваха, че в момента са й като "яйца на очи".

И въпреки това нито на нея й дреме от коментарите, нито на мъжете им пречиш нещо да си фантазират. Именно това й написаха и много от тях - че е успяла да им развинти въображението на макс. Какво ли ще каже по въпроса Люси Иларионов обаче?!...