Анелия и Любомир Захаринов се разделиха преди месеци, или по-точно развалиха годежа си преди месеци. Както знаем, двамата се канеха да вдигнат пищна сватба, а певицата дори искаше да му роди дете при все, че е преминала 40-така и досега никога не е имала идея за второ...

Новината за краха на връзката им дойде изневиделица и мнозина дори не повярваха, толкова влюбена и щастлива изглеждаше Анелия с Любо. Знаем, че той беше единственият мъж, за когото тя призна открито в ефир, подобно нещо не се беше случвало с никое от другите й гаджета.

Е, Захаринчото обаче се оказа несериозен и пълен женкар, а Анелия отказа да му дава стотен шанс да се поправи. И приключи с него. Това не значи, че не я боли все още, но близки до нея разкриха, че всячески се е стремила да го избягва... до онзи ден.

Преди броени дни тя обядвала в столичен изискан ресторант с приятелки, когато изведнъж влязъл Любчо. Първоначално и двамата се сконфузили, но после той се запътил към масата на Ани, за да я поздрави.

Щом видяла, че идва към нея, Анелия направила нещо неочаквано - рязко станала от стола си, на висок глас казала: "Много лошо мирише тук, отивам да се освежа" и изчезнала към тоалетната. Дружките й останали с отворени усти, а Захаринов потънал в земята от обида и срам. Но така се прави, браво на Анелия!

Източник: Crimesbg.com