"Страх ме е от Кубрат! Той ще ми посегне, той ще ми навреди"... това рецитира като в несвяст пред свои приятели чалгарката Андреа, която май е в поредната си криза (за жалост не творческа).

Певицата отново се връща на темата за бившия си любим, който вероятно е забравил дори, че тя съществува. Знаем, че Кобрата тренира, печели битки на ринга и си гледа двете деца и жената - Розали Петрова. Сигурни сме, че и през ум не му минава за Андреа, към която последно заяви, че изпитва съжаление и тревога.

"Не смятам, че психическото й състояние е добро. Притеснявам се за нея още, когато бяхме двойка. Много пъти съм опитвал да й говоря, да й повлияя, но не се получи. Тя е завладяна от някакви свои си мании, комплекси, знам ли...", казваше преди време Кубрат.

Точно върху това базира и обвиненията и страховете си Андреа - тя разказала пред познати, че преди четири години боксьорът я заплашил да я вкара в лудница, от която никога да не излезе.

"Ами ако нещо ми направи сега?! Какво като е женен или живее на семейни начала... Той не може да ме забрави никога, защото аз бях жената на живота му", нарежда певицата за ужас и на феновете си.

"Май Кобрата е бил прав да я вкара да се лекува. Тази жена има видими проблеми и би било за нейно добро", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com