Голям залък вземи, но голяма дума... Знаете съвета на старите хора, който много от нас не слушат. Не го послуша и Асен Блатечки. Актьорът избърза да се похвали с новата си приятелка, с която живеят заедно и с която смени Диляна Попова.

Той призна това преди около десетина дни като каза в ефир, че е щастлив и се чувства добре, защото с жената до него били влюбени и се разбирали. Интересно е обаче дали ще повтори последната дума сега?!

Близки до Блатечки източници хвърлиха адска бомба с разкрития за новото му гадже, което бързо-бързо си показало рогата. По думите им, мацката действително била атрактивна на визия (знаем, че Асен е "ценител"), но нравът й се оказал - мале мила!

"Вкара си таралеж в панталоните, взе си огромна беля. Тази сладурана, която първо мигаше на парцали и мяукаше като гладно котенце, излезе пълна истерия. Толкова е ревнива, че дълго няма да "изкрякат" заедно. Не му дава да мръдне без нея и постоянно го пита къде отива, с кого ще се вижда, кога ще се прибира. Познаваме го и ясно му личи, че едва търпи", коментират запознати.

Те са убедени, че Асен ще си скубе косите за Диляна Попова, но вече е късно - тя има нова и наистина стабилна връзка. "Още е привлечен от химията помежду им, затова си затваря очите. Но насити ли й се, което ще стане скоро, отново ще се пусне сингъл на пазара", казват тези, които май наистина го познават.