Бившата шефка на БНТ и Нова тв Вяра Анкова и съпругът й Томас Лафчис омъжиха голямата си

 дъщеря Хелена-Мария преди броени дни.

 

Сватбата се е състояла в луксозен СПА комплекс в Правец, в който нощувката в двойна стая стига 400 лева.

 

Вяра Анкова и Томас Лафчис омъжиха щерка (ФОТО)

Хелена-Мария е казала „Да!” на своя избраник Мартин Георгиев, с когото доскоро живееха в Канада. Двамата се сгодиха през зимата и се преместиха в САЩ.

Свиха семейно гнездо в Бостън, където има голяма българска общност и където от 20 години живее голямата дъщеря на Анкова – Яна, която е плод на студентската й любов с художника Васил Атанасов.

 

Тъй като обаче младоженецът, също като булката, е българин, сватбата е била в България. За нея семейството е избрало популярен баровски комплекс в Правец, който отдавна е любим на родния хайлайф за отбелязване на важни лични поводи.

 

Сватбата не е разгласявана широко в социалните мрежи. От снимката става ясно, че обстановката е била изключително романтична. Булката е била в разкошна бяла рокля с гол гръб. Пищната кройка е била изпълнена от бял сатен без излишни детайли, които биха утежнили модела. Резултатът е бил изключително стилен, в хармония с цялостната обстановка. По време на първия танц младоженката не е носела було, но вероятно е имала такова при подписването и църковния ритуал, ако е сключила църковен брак.

 

Костюмът на младоженеца е бил в актуалния напоследък тъмносин цвят. От снимката се вижда, че Мартин изглежда по-нисък от избраницата си, но вероятно това се дължи на обувките й с токчета, които булката е носила в най-щастливия си ден.

 

За първия танц са ползвани машини за пушек, каквито се използват в театъра. По този начин се създава визуалния ефект, че младоженците танцуват върху облак. Гостите наблюдавали с интерес това своеобразно представление, някои от тях го снимали с

 телефони, както се прави на всяка сватба.

 

Масите били украсени с огромни букети с хортензии, а столовете – о6лечени в бели покривала в тон с покривките на масите.

 

Очаква се скоро семейството да се радва и на бебе, както става обикновено. Голямата дъщеря на Вяра Анкова вече има две дъщери от своя съпруг – богат американец.

Синът й Константин също живее в чужбина. Първо е учил в САЩ, а след това е заминал за Китай, откъдето е гаджето му. Двойката планирала да заживее в Сингапур.

 

Най-малката дъщеря на Анкова и Лафчис се казва Натали и е възпитаничка на престижен колеж в Лондон. Петата щерка в семейството се казва Василия и е от първия брак на Томас.

Източник: Уикенд