Братът на Магърдич Халваджиян - 47-годишният Джуди Халваджиян отдавна е разведен и явно се е пуснал на "пазара". Всъщност и като се водеше "бракуван" това не му пречеше - знаем, че жена му Елена го напусна именно заради многобройните му похождения. Да не говорим, че е обществена тайна, че няма адреналинка от "Господарите", която да не е минала през кревата му.

Втрещи мрежата: 47-годишният Джуди Халваджиян замяза на кифла! (виж как лови "патки" + СНИМКИ)

Е, днес вече Джуди спокойно ходи на лов за "патици" (наричаме ги така, защото той не търси сериозно обвързване, а будали за вечер-две), но начинът, по който примамва мацките, е направо потресаващ.

Братът на Маги си пуска снимки, досущ като тези на столичните кифли и бръмчалки, а на последната днес втрещи мрежата с ослепително блестящите си от белота зъби. Явно Джуди е овладял тънкостите на филтрите в телефончето си, но лекинко е прекалил с тях.

"Стига, бе! Кой има такива зъби?! Този се чална яко, мяза на някоя чалгарка или поне на Благо Джизъса. Брат му Магито може да е всякакъв, но поне не се резили така в мрежата", коментират потребители.

Но не са проблемът само зъбките на Джуди, а и фактът, че се снима като див селянин с типичните му атрибути - разгърдена риза, показваща златен ланец и дебела пура в ръката. Виж ме кой съм аз, крещят фотосите на Халваджиян, което е откровено комично.