Йорданка Кирова, майката на чалгарката Мария, е тотално неузнаваема. Само преди минути самата певачка постна нейна снимка в мрежата и предизвика взрив. Добре е, че тя уточни кой е на кадъра, иначе потребителите така и нямаше да я познаят.

Втрещи: Майката на Мара Отварачката неузнаваема! (какво си е правила Йорданка - СНИМКИ)

Знаем, че Мара Отварачката е в 40-така, така че леля Данче е едно двайсетина годинки отгоре. Тя обаче не спира да кокетничи и да се тунингова, с идеята да минава за все по-млада.

Легендите отдавна носят, че Данчето си пада любовчийка и не само това, ами харесва и по-млади от нея мъже. Неведнъж с Мария дори били сменяли гаджетата си, говори се в родната им Стара Загора. Затова и Кирова не може и не иска да се запусне, но този път направо се е престарала.

Йорданка видимо е напомпала устните си със солидна доза хиалурон, а и е минала на як лифтинг, плюс скули. Разбира се, самият кадър е прецизно обработен с филтрите на фотошопа, което е видно от самолет, но въпреки това промяната й е драстична.

Леля ви Данче си е резнала и косата в хитовата за сезона къса черта, при това е и с изправен косъм. "Абе, както и да я гледаш, готова е за лИбоФ. Само дано не се подмлади дотам, че да вземе и мъжа на Мара, както двамата не се спогаждат напоследък", коментират в нета.

Действително Мария има проблеми с третия си мъж - Миро Дзвера, но за нея това не е новина.