Колко пари ще му поиска този път??! Знаем, че при миналия побой Мария поиска 100 бона на мъжа си - Миро Дзвера, за да си трае и да свали обвиненията си към него в полицията. Тя не само направи това, но го и прибра обратно, срещу чека и малко китки...

Ама двамата се обичали, ама Миро бил луд по нея. Е, щото е луд по нея, той пак я наби. А Мара отварачката избяга от него с писъци и отиде да се скрие на морето с дъщеря си.

Тя и Марая са отседнали в хотел в Слънчака, откъдето Мария пуска постоянно снимки. Друго обаче е важното и... смешно, или трагично, не знаем... Тя пак е изтрила всичките си общи снимки с Мирослав Соколов, а двамата са престанали да се следват в мрежите, както правеха доскоро.

Всичко отначало, колелото се върти, всичко се повтаря... някои са убедени, че Мария може да изкара нова песен от тези максими, пък и ще бъдат истинни за живота й.

Близки до певицата обясниха, че двамата с Дзвера са имали отново огромен скандал, но този път тя е успяла да избяга по-бързо, още след първите няколко шамара. Каква е била причината, Мара ли е сгафила нещо, не е ясно, но и да е тя, мъжът й няма никакво право да я удря.

"Тая простата и алчна Марийка какво ще направи сега?! Пак ли ще му поиска пари и ще покаже на Марая как трябва да се държи една жена в тоя живот?!", беснеят и потребители.