Новината, че принцеса Йожени и съпругът й Джак Бруксбанк ще станат родители за втори път стана известна в началото на тази година. Първото им дете Август стана на 2 годинки през този февруари.

И преди да забременее принцесата не посещаваше светски събития често, но сега като че ли съвсем спря да излиза от вкъщи. Но скоро направи изключение. Папараците на Острова спипаха Йожени на рядко излизане бременната  внучка на Елизабет, която винаги е била смятана за най-любима на кралицата.

Само, че вида й не предизвика възхищение  сред поданиците на кралството.

Според официалната информация, разпространена от двореца Йожени ще роди в началото на лятото. Така, че и предстои още няколко месеца да продължи да носи бебето. От кадрите се вижда, че принцесата не е в най-добрата си форма. Роклята й, която е с флорален принт я прав да изглежда по-наедряла. А светлия тренчкот отгоре очевидно е купен с няколко номера по-голям, защото тя бе запретнала по-дългите му ръкави.

Втората бременност на принцеса  Йожени съвсем я съсипа (Внучката на Елизабет II лъсна с подути крака на високи токчета – Снимки)

Но това, което направи по-голямо впечатление на феновете са неудобните токчета, в които бе натикала подутите си от бременността крака.

Втората бременност на принцеса  Йожени съвсем я съсипа (Внучката на Елизабет II лъсна с подути крака на високи токчета – Снимки) - Снимка 2

„Е, не може да се сравни с Кейт по време на бременност”, коментират разочарованите потребители. Но и преди това Йожени не се отличаваше с изискан вкус и стил. Повечето от тоалетите на принцесата на Йорк изглеждаха все едно са купени от някой евтин пазар. Освен това тя страда от необяснима любов към странните шапки, които редовно носи.