Фразата "всяко чудо е за 3 дни", при Джулиана Гани спокойно може да звучи така - "всяко бебе за три дни". И ще е напълно вярно. Силиконовата гърла от Пловдив даде живот на малкия Кай едва преди седмица и нещо, а вече паряса бебето на нечии грижи и хукна да прави това, което най-много обича - да се чекне по фотосесии.

Гани пусна снимки преди часове, над които многозначително заяви, че нямала време за следродилни депресии. Че как да има, като е заета да се показва без корем - цели девет месеца се измъчи да се крие...

Всяко бебе за три дни: Джулиана Гани заряза малкия Кай, за да се чекне! (СНИМКИ)

На кадрите тя поне не е без дрехи и дори си е скрила очите зад тъмни очила, което навежда на мисълта, че може да не се е справила още с торбичките и тъмните кръгове под очите. Всичко друго обаче е изрядно - и облеклото, и екстеншъните, и гримът, и фотошопът, разбира се... къде без него?!

Всяко бебе за три дни: Джулиана Гани заряза малкия Кай, за да се чекне! (СНИМКИ) - Снимка 2

Но вместо да й се радват, потребителите масово я наковаха като я попитаха на кого подхвърли детето - на родителката си или на бавачка?! Както самата Гани обяви вчера, тя нямала никакво намерение да кърми малкия Кай, въпреки че можела да го прави.

"Не искам и не ми се занимава. Бебето ще се храни с изкуствено мляко и точка! Запазете си съветите и мненията за себе си, защото не ме интересуват", изцвили вчера Джулиана Гани.