Всичко в името на парите! Принц Хари поведе нова кампания срещу Уилям. Принцът на Уелс неочаквано се оказа в центъра на нов скандал, след като брат му заяви в ново тв шоу, че години наред никой не се е интересувал от психичното му здраве.

"Травмата от смъртта на майка ми беше ужасно тежка. Но никой не се интересуваше от състоянието ми или от преживяванията ми. Беше болезнено", твърди Хари. Принцът обаче явно е забравил, че през 2017-а година заедно с Кейт и Уилям организираха обща кампания срещу психичните заболявания и в подкрепа на превенцията за психично здраве. Тогава той призна, че Кейт и Уилям са били хората, които са го насърчили да потърси психическа помощ след връщането си от Афганистан. И брат му е бил човекът, който е настоявал за това да посещава терапевт, особено след смъртта на майка им.

Вече се спекулира, че обвиненията на Хари срещу Уилямизглеждат все по-нелепи, а очевидно принцът е забравил, че брат му беше човекът, който му подаде ръка и го изведе от трудните моменти." Той явно е забравил, че Уилям го подкрепяше и дори дадоха общо интервю, в което говори за подкрепата от страна на брат си. Но в името на парите явно всичко е възможно", коментират из социалните мрежи. Въпросът за точната сума, за която Хари опита да съсипе принца на Уелс обаче остава без отговор.