Николаос Цитиридис шашна своите последователи с пост, който пусна и който гласеше, че след уволнението му от Би Ти Ви парите са му свършили и се връща обратно в градския транспорт. По-специално автобус номер 72, както отбеляза.

Не е ясно докъде ще ходи Цитиридис с него, но е ясно, че тотално е скъсал джоба. Което наведе мнозина на мисълта, че водещият е бил напълно спокоен за бъдещето си в медията и е харчел като луд всичко, което спечели. При все, че заплатата му не е била никак малка, в сравнение с това, което получават 90 процента от българите у нас, да останеш на нула, е безумие.

"Че ти като крал ли живя, бе?! Да си чувал за пари настрана?! Или какво си мислеше, че се уреди за цял живот, или поне като Слави Трифонов за 20 годинки ли?! Горкото... не може да си толкова тъп, честно", бъзикат го потребители в нета.

Факт е, че гъркът очакваше всичко друго, но не и свалянето на предаването му от екран. И когато това се случи, той показа изненадата си като не успя да сдържи сълзите си пред зрителите и то на няколко пъти.

"Гадно го прецакаха момчето, каквото и да си говорим, това е факт. За да се уреди сега онзи лигавия Сашо Кадиев и отново да лапа", пишат в мрежата.

Източник: Crimesbg.com