Какво ли не сме виждали от Андреа през годините и особено в последно време?! След раздялата с Кубрат Пулев, който я заряза заради друга, от която вече има и дъщеря, чалгарката се чална съвсем. Теодора Андреева изгуби връзка с реалността и започна усилено да създава в мрежите си образа, на който иска да прилича, но уви, това няма как да се случи.

Всичко бяхме виждали от Андреа, но чак това не! (бившата Пулевица е за психолог - ПОТРЕСАВАЩИ СНИМКИ)

Всичко бяхме виждали от нея - да си сваля десет години от лицето с филтри, да премахва 30 кила от тялото си с фотошоп, какво ли не. Всичко! Е, такова нещо като днешното обаче не само не бяхме виждали, но и не сме си го представяли. Че кой болен мозък би могъл да си въобрази чак такава идиотия?!

Всичко бяхме виждали от Андреа, но чак това не! (бившата Пулевица е за психолог - ПОТРЕСАВАЩИ СНИМКИ) - Снимка 2

Явно може и това е мозъкът на самата певица. Вижте я! Хубаво я вижте, огледайте, разтъркайте си очите и пак погледнете... А после отговорете на въпроса - как това нещо от фотосите ви прилича на певицата Андреа и колко време ви трябва, за да си наложите убеждението, че това е тя.

"И милиарди да ми дават, няма как да възприема, че това чудо на фотото е Теодорка. Ама мило, ама свидно, ама що не вземеш да се прегледаш бе, чадо?! На зле отиваш бе, душицо. Толкова ли не можеш да се понасяш, че нон-стоп си изкривяваш, преправяш и коригираш образа?!", коментират в нета.