Британският принц Хари тъгува по родината си и вече не вижда приятелите си, които избягват умишлено съпругата му Маген Маркъл.

„Хари все повече се отегчава и гледа назад към родната си Великобритания, където все още живеят повечето му приятели от армията и училището и които той вече не вижда, тъй като те не харесват жена му и отбягват да се срещат с него“ – заяви кралският експерт Том Куин пред в. „Мирър“.

В момента принц Хари живее в Монтесито, Калифорния, с 42-годишната си съпруга Меган Маркъл и децата им – принц Арчи и принцеса Лилибет. Един от дългогодишните приятели на Хари – Хю Гровънър, който е кръстник на Арчи, се ожени в Англия миналия месец, но Хари и Меган не отидоха на сватбата. Сега Том Куин твърди, че семейство Съсекс са пропуснали празненствата, за да избегнат евентуално напрежение по време на събитието, тъй като Меган винаги създава токсична обстановка около себе си.

Освен това експертът твърди, че приятелите на Хари „не харесват Маган“ и я обвиняват, че го е превърнала в това, което те нарекоха „Хипито Хари“.

„Истината е, че Хари е съвсем различен човек, откакто попадна в ноктите на амбициозната актриса и другарите му са вдигнали ръце от него“ – твърди експертът по проблемите на кралското семейство.

Източник: „Уикенд“