Весела, лъчезарна, винаги ухилена - това беше сладураната Кати преди доста години, когато стартира в чалгата с песничката си за пеперудката. Знаем и че Катито беше може би най-голямата любимка на Жоро Илиев, който е "оправил" много нейни колежки, в това число и Глория. Но към Кати имал чувства, може би, защото тя беше някак си чиста и невинна.

Е, това са истории от време оно. Много години минаха оттогава, а Кати отдавна спря да пее. Ако трябва да сме честни, добре направи, защото няма особени гласови данни за певческа кариера.

Времето не прощава: Остави своя отпечатък и върху лицето на Кати! (СНИМКИ на певицата от вчера)

Тя се занимаваше с търговия, имаше бутик за дрехи и като цяло се държи далеч от публичното пространство. Днес Кати е на 46 години и не можем да отречем, че си е все така хубавичка.

Но и не може да се отрече, че времето си върви и не прощава никому. Върху лицето на Кати също е оставило своя отпечатък, макар и не драстично, за щастие. Ако я виждаме всеки ден, може би дори нямаше да забележим това, но понеже тя се показва много рядко, си пролича.

Да, някогашната певица е доста по-зряла, с не така свежи и детски черти, но онова лъчезарно излъчване си го има и това е прекрасно. А и си е сладурана, не може да се отрече.