Звездите Бен Афлек и Дженифър Лопес, които все още се водят младоженци макар и с четвъртвековна любов, си спретнаха първи публичен скандал. На искрите между двамата станаха свидетели случайни минувачи, които дори се опитаха да щракнат интригата. Нямаме данни какво е довело до късото съединение в отношенията на двамата, но Бен изглежда истински вбесен от половинката си.

Актьорът яростно тръшва вратата на колата, след като Джей Ло пъргаво влезе до мястото на шофьора. А от шума на силово затворената врата вероятно тъпанчетата й са писнали. Бен Афлек само стисна зъби и си спести обидните реплики на публично място, но може само да гадаем какви словесни престрелки е имало по-късно в семейната кола.

Феновете на двете звезди веднага се разделиха по предпочитанията си. Тези на латино дивата обвиняваха Афлек и обратно.

„Той винаги има вид на човек, който е отегчен от всичко, сякаш е сърдит на целия свят. Можеш да имаш всичко и пак да си нещастен!“ – коментира човек, явно почитател на Джей Ло.

Връзката на Бен Афлек и Дженифър Лопес дава на късо

Миналата седмица Дженифър Лопес и Бен Афлек присъстваха на премиерата на най-новия й филм „Майката“. Двамата се появиха доста сърдити, но напълно професионално се усмихнаха, поглеждайки към камерите.

Източник: „Уикенд“