Хубавата Диляна Попова сложи окончателно точката в отношенията си с Асен Блатечки. Отношения, които от самото начало бяха на принципа "иди ми, дойди ми", въпреки че поне в началото двамата бяха влюбени. Днес манекенката е щастлива и най-вече уверена и спокойна с новия мъж до себе си, който, както вече споменавахме, е Лъчезар Захариев (виден ресторантьор).

Връщане няма: Диляна Попова заживя с новия си! (СНИМКИ + защо, според нея, се разминаха с Блатечки)

Отношенията на Попова и Захариев стигнаха дотам, че двамата заживяха и под един покрив, като той се грижи заедно с нея за сина й Борил. Тези дни тримата бяха спипани от папараци, докато взимаха Борил от училище и се разходиха до колата си. Колелото на малчугана дори беше в багажника на джипа на Захариев, който му помогна да го извадят и Борил да го яхне.

Диляна изглеждаше толкова слънчева и ведра, каквато не сме я виждали наистина отдавна, а двамата с Лъчезар не могат да скрият химията помежду си, макар да не се натискат на улицата като тийнейджъри.

Близки приятели на красавицата не крият радостта си за нея и споделиха, че отдавна са чакали този момент - в който тя ще остави Блатечки в миналото си и ще продължи без него. Самата Диляна вече е убедена, че е постъпила правилно, защото си е дала твърда сметка, че Асен е прекрасен баща, но не е роден да бъде съпруг.

"Той е свободен, див, странен характер. Добър човек е и е полагал усилия, но това просто не е неговото. Не можеш да го затвориш с една жена до живот, хваща го "клаустрофобията", смее се Диляна Попова.