Зрителите на Нова тв все по-често започнаха да питат кога ще се върне на екран Никол Станкулова. 

Както се знае, тя отсъства от малкия екран вече повече от година заради появата на втората си рожба.
Никол Станкулова роди втората си дъщеричка на 24 октомври, миналата година и я кръсти Андреа. Тя обаче излезе в отпуск по майчинство още в края на лятото.

Както е известно, красавицата е абсолютна работохоличка и е изключително амбициозна, така че в този ред на мисли дългото майчинство не е присъщо за нея. В същото време обаче прави впечатление, че е доста активна с реклами в социалните мрежи, които очевидно са доста доходни и засега няма нужда да се връща на работа.

Тя не споделя снимки от семейството и ежедневието си, но същевременно не спира да бълва рекламни кадри в профила си в Инстаграм. Очакванията на всички бяха, че ще се завърне на работното си място още в първите месеци след раждането, но не би. По-паметливите припомнят, че след първото си раждане, Никол Станкулова се върнала обратно на екран четири месеца по-късно. Именно поради тази причина последователите й очакваха нещата да се случат по същия начин и сега. На този етап обаче няма такива изгледи.

Освен, че печели добре от реклами, не трябва да пренебрегваме и фактът, че си има и богат мъж – синът на банкера Цеко Минев. В този ред на мисли, не й се налага да работи за пари, а заради самия престиж. Това бе и причината, поради която остави първородната си дъщеря Теа на бавачка и на майка си, за да се върне обратно в телевизията. 

Спряганите за момента версии за причината, поради която Никол все още не се връща на работното си място, са няколко.
Според първата от тях е по-трудно да остави сами две малки деца. 
Второто сочи, че вероятно е решила да се задържи по-дълго време у дома и да не бърза да работи. 
Разбира се не липсват и такива, които предполагат, че тя вече е в очакване на третата си рожба и е сляла майчинството. 

Предвид факта, че напоследък снимките, които публикува Никол Станкулова, са основно в широки дрехи, не е изключено последното предположение да се окаже вярно. Освен това снимките са основно в гръб или в близък план, но в никакъв случай на тях не се вижда коремът й. 

Никол Станкулова запълва свободното си време и с постоянен тунинг на лицето и тялото си и вече няма нищо общо с онова чаровно момиче, което се появи преди години на екран.
Източник: Уикенд
 

Връща ли се на екран Никол Станкулова?