Месечков спомогнал изритването на Мариан Кюрпанов от шоуто

Невиждани скандали и злоба разтърсват „Денсинг старс”.

Стана ясно, че моделът Мариан Кюрпанов не е „изгорял” случайно от танцувалното шоу, а по поръчка на танцьора Атанас Месечков. Твърди се, че Месечков, който често се заглежда по представители от неговия пол не можел да понася Кюрпанов и поставил условие пред продуцентите, красавецът да бъде изритан от шоуто. От кухнята на предаването разкриват, че двамата нагнетявали обстановката и било невъзможно да се работи. Те споделят, че докато Кюрпанов бил в шоуто, почти нямало ден, в който Месечков да не нахлуе в офиса на продуцентите бесен, крещейки, че този (визирайки Мариан Кюрпанов) за нищо не става и е много спънат.

[caption id="attachment_404444" align="alignleft" width="300"]"Денсинг старс" се разкъсва от скандали, Месечков подлял вода на Кюрпанов "Денсинг старс" се разкъсва от скандали, Месечков подлял вода на Кюрпанов[/caption]

Той бил категоричен, че моделът е срам и позор за „Денсинг старс” и настоял да бъде изгонен, в противен случай той ще напусне шоуто. Всъщност враждата между Кюрпанов и Месечков не е отсега. Запознати разкриват, че причината за неразбирателството помежду им се крие в миналото. Преди известно време Атанас и Мариан имали доста бурна афера, която обаче приключила доста нещастно за танцьора. Близки до Месечков издават, че той бил хлътнал по Мариан, но не отговарял на стандартите му, тъй като преди време не бил известен и не разполагал с толкоз средства. Именно поради тази причина Месечков бил разкаран от Мариан само няколко седмици след старта на връзката им.

От обкръжението на Месечков си спомнят, че тогава моделът просто спрял да му се обажда и дори го отбягвал, когато се засичали по заведенията. Те споделят, че Наско все още не е простил на Мариан за грубото отношение, което е оставило дълбока следа в емоционалното му състояние. Оттогава Атанас Месечков непрекъснато кроял планове как да му отмъсти и съдбата му поднесла удобния шанс с участието на модела в „Денсинг старс”. Танцьорът не преставал да превръща репетициите на Мариан в ад и измислял всевъзможни причини да саботира представянето му, пише pik.bg като цитира информация на вестник "Всеки ден".