Недопустима гавра и то между колеги в Би Ти Ви подпали нета. Заядливецът, който се подигра с дългогодишния си колега е Петър Бакърджиев, а в робята на потърпевш се оказа Юксел Кадриев.

Знаем, че преди празниците Кадриев изпълни в Тубата коледно парче, на което показва, че не само пее добре, но и свири на пиано. Потребителите определено харесаха това изпълнение и засипаха Юксел с комплименти, които явно не са се понравили на заклетия, но тщеславен, женкар Петър Бакърджиев.

Без да му дреме, че е в ефира на общата им телевизия и двамата с Юксел ще се налага да се гледат един друг още дълго време, Петър се изцепи, че Кадриев приличал на Деян Икебаната и сега щял да направи втори хит, в който ще събира "съчки в гората", щото е планинар.

Това беше изцепено в ефир, пред очите на още двама техни колеги - Боби Лазаров и Златимир Йочев, които първо се стъписаха, а после започнаха да се хилят (то какво ли друго им оставаше). Неловката сценка бе прекъсната от реклами, а дни по-късно източници от медията разкриха, че Бакърджиев и Кадриев се гледат на кръв.

"Да прощава Пешо, но не е прав. Свикнал е все да бъде пръв, все него да гледат и да лансират, все с него жените да се задяват. Какво точно му бъркаше Юксел в здравето, че се отнесе така просташки?! Но да, как ще търпи някой да е по-обсъждан от него, било то и за дни", гневят се източниците.