Волен Сидеров изригна след нападението на цигани над полицаи в Гълъбово!

Лидерът на Атака Волен Сидеров нарече родната политика джендърска и под влиянието на Сорос. Сидеров изригна публично след скорошните нападения на цигани в Гълъбово. Ето какво заяви той, предаваме думите му без редакторска намеса: [caption id="attachment_569655" align="aligncenter" width="300"]Волен Сидеров Волен Сидеров изригна бесен[/caption]

"Поредното нападение над униформени от цигани в Гълъбово е следствие на джендър политиката, под влияние на Сорос, който влезе във всички правителствени и политически среди.

Точно неговата идеология беше тази – една група от обществото да бъде толерирана. Да не се съобщава от какъв произход е извършителят - това беше забранено от МВР. В Европа се възражда консерватизмът, данните на Борислав Цеков ясно показват, че хората не приемат джендър политиката. Социологическите проучвания дават много добри резултати за евроизборите, като патриотите имаме възможност да вкараме трима депутати. Очаквам отговор дали ще участваме заедно на евроизборите от Валери Симеонов и то много скоро. Новината, дали ще се явим заедно на евроизборите, трябва да стане ясна преди коледните празници. Става въпрос за отговорност. Ако се разделим това ще бъде провал за нас. До редене на евролистата не сме стигнали. Ако се включа в тази листа, мисля, че трябва да бъда водач. Бареков ми отстъпи това право. С Джамбазки не съм говорил. Това ще бъде битка за България през Европа, момент, в който моите идеи могат да се реализират. Аз имам контакти, ние сме познатата партия в Европа. Старият континент ще се промени, предстои силна битка, кой друг може да я води освен капитанът. Днес не се състоя Коалиционен съвет, защото Цветанов и Симеонов са в провинцията, но ще се състои в четвъртък и тогава ще имаме сериозни разговори за евроизборите и за положението в МВР. Все още няма главен секретар на МВР, като това главно зависи от държавния глава. Аз мисля, че Лазаров е един от добрите кандидати за поста. Цветанов не е разговарял с мен, в ГЕРБ има хора които смятат, че някои територии са техни. МВР е в квотата на ГЕРБ, но какво пречи ние да се заемем с това министерство. Младен Маринов е добър професионалист, не става дума за неговите качества, а за цялата система. Цигани нападат полицаи с брадви. Не е въпроса до оставката на вътрешния министър, а за промяна вътре в системата, присъствието на Лазаров определено би променило състоянието на МВР", заяви Волен Сидеров.