Големият ден дойде. И за щастие всичко започна и приключи прекрасно. Николета Лозанова роди здраво и красиво бебе на голямата си любов Ники Михайлов. Според слуховете преди, се очакваше то да е момченце, но излезе момиченце.

Това е първото дете на вратаря и второ на Николета, която има вече пораснала щерка - Никол, от Валери Божинов. Николай Михайлов е на седмото небе и всичко щеше да мине наистина перфектно, ако не бяха стотици футболни фенове, които заляха мрежата с коментари след като научиха името на малката.

Оказа се, че Николета и Ники са избрали да я кръстят Борислава - сещаме се на кого, нали?! Разбира се, на свекъра Борислав Михайлов. При все, че Боби Михайлов е сред най-недолюбваните личности у нас от години, отзвукът беше лавинообразен.

"Как можа да кръстиш бебето си така и да го орисаш на това?! Не знаеш ли, че детето понякога взима от характера и съдбата на човека, на когото е кръстено?! Искаш дъщеря ти да лапне бутилката като порасне ли?! Много хубаво, няма що! Голям пример е дядото", хранят го потребители в нета, но всъщност жлъчта им е отново към бившия шеф на БФС.

Точно сега обаче, на Ники едва ли му пука и едва ли чете коментари. Да им е здрава Борислава!

Източник: Crimesbg.com