Тя беше най-отдадената и най-влюбена "мома" в "Ергенът" като не спря буквално да драпа за трошица внимание от Евгени Генчев. Да, едва ли има някой, който да не се сети, че иде реч за Елена. Елена, която за трите месеца в Бодрум не спря да вярва и да се надява, че всички унижения, които изтърпя, ще бъдат оправдани в името на победата й за сърцето на пианиста чаровник.

Когато това не само не се случи, ами Генчо избра най-омразната й сред всички участнички, Елена "изцвили" от ужас и гняв. И внезапно разбраната, мъдра и човеколюбива женичка се превърна в чудовище.

Върхът на отмъщението й към Евгени (или поне тя си мисли така) бе да отхвърли грубо и дори цинично официалната му покана да присъства на концерта му в Пловдив. Той беше в събота, а Елена-Антоанета през цялото време на шоуто уверяваше, че не би го пропуснала - плюс това и семейството й е от града на тепетата.

Дни преди шоуто на Евгени на Античния театър обаче тя заявила не на един, а на няколко човека, близки до пианиста, че не само няма да отиде, но и "плюе" на поканата и фалша му.

"Що не се гръмне?! Лицемер! Умряла съм му за тъпото дрънкане. Да си го слуша кучкарката, която избра. Аз имам хиляди по-приятни неща за правене", изсмяла се Елена, а "услужливите" познати моментално докладвали на Генчев. Който едва ли ще й проговори отново.