Сватба предстои в редиците на Би Ти Ви, а булката ще бъде вече веднъж омъжвана жена. Става дума за Жени Марчева, която сложи край на 20-годишен брак с първия си мъж през 2021-ва. Причината за разлъката така и не стана ясна, но дъщерите им останаха да живеят заедно с нея.

Жени, която е на 48 години, явно вече не губи време и не се помайва, а действа направо. Доказателство за това е фактът, че тя вече носи годежен пръстен с голям камък на ръката си, на същия пръст, на който се носят обикновено тези символични бижута.

Да, Марчева е луда от любов по новия си мъж, с когото се очаква да мине под венчило. Колеги на водещата разкриха, че той е на нейната възраст, доста добре изглеждащ и човек със сериозна професия. Той обаче няма нищо общо със светските, а още по-малко с медийните среди, така че покрай него и Жени се почувствала нормален човек.

"Те се крият от хорските погледи и все гледат да избягат някъде навън, където никой не я познава и няма тълпи от хора. Много им се радваме, защото са като влюбени тийнейджъри, а той я глези и не спира да я радва", коментират близки до Марчева.

През годините името на Жени се спрягаше в не една и две авантюри и любовни афери с политици, бизнесмени и хора от така наречения елит. За тях обаче няма снимкови или други доказателства, така че е вероятно да са в сферата на слуховете.