Огромни благодарности към Сашо Кадиев изпитва бившата му половинка Таня Тончева. Не казваме съпруга, защото двамата така и не се ожениха, макар че имаха дете. Мамин Сашко нито веднъж не е предлагал брак на танцьорката, а уж я обичаше. Впоследствие обаче шокиращо призна, че видиш ли, тя не била голямата му любов - при това го каза, докато още бяха заедно.

Е, всичко си дойде на мястото - в един момент Сашко си събра партакешите и се изнесе от дома си с Таня, влюбен в настоящата си годеница Ивелина Чоева. За нея вече е склонен да се ожени и то съвсем скоро.

Именно затова обаче Таня му е благодарна от сърце - че се измете от живота й и я остави да бъде щастлива, защото с него явно нямаше да може. И не само е наистина щастлива, но и влюбена, както сама обяви.

Тончева пусна снимка с приятеля си и написа, че го обича от Земята до Луната и обратно. Ама че романтика, а?! Гаджето й се оказа известен стилист и гримьор - Бойко Иванов, когото мнозина определиха за в пъти по-красив от Кадиев.

"То не е въпросът до хубост, а до мъжество. Сашето поне не плува у левия бряг", веднага скочиха хейтъри, според които Бойко е неосъзнат гей.

Източник: Crimesbg.com