Марта Вачкова партнира на Владо Пенев за 1000 лева на лайф

Владо Пенев пак ръси безумия в "Маскираният певец". А Марта Вачкова се уреди като панелистка в предаването. Актрисата е част от новия сезон на шоуто, където ще е заедно с Алекс Раева, Азис и Владо Пенев. Именно Пенев е уредил приятелката си в мистериозното риалити.

Без доходи

Марта Вачкова почти няма представления в театъра, снимките на "Откраднат живот" също приключиха и щерката на Григор Вачков почти няма доходи. Разбира се, тя разчита на спестяванията си, но предпочита да живее от свежи пари. Според източници на "Уикенд", за Марта ще взима за всеки лайф хонорар от 1000 лева. Четиримата панелисти и този сезон ще имат тежката и забавна задача да опитат да разгадаят уликите, да познаят движенията и гласовете на маските и да дават своите предположения кой се крие в мистичните костюми. Тази събота те ще се запознаят с новите герои, ще чуят първите им изпълнения и ще изкажат своите съмнения за 14-те скрити звезди. "За мен е истинска радост и чест да стана част от Панела на "Маскираният певец". Това е най-позитивното и семейно предаване, а също така любимо на най-малките зрители, което е прекрасно. Задачата ще е много забавна и сложна, защото тук всички звезди, скрити под маските, ще дадат най-доброто от себе си, за да ни заблудят възможно най-дълго“, споделя най-новият член Марта Вачкова. В миналия сезон тя бе гост-панелист в едно от предаванията. Тогава Марта се справи сравнително добре с ролята си, за разлика от Владо. Зрителите масово недоволстват срещу неадекватното поведение на звездата от Народния театър, който никога няма точни попадения и говори неща, които нямат нищо общо с изпълнението и маската.

Абсурдни предположения

Предположенията му са повече от абсурдни. "Нищо против Владо Пенев, но не е за този формат, не чух лично мнение от него, а само преразказваше думите на останалите", коментира зрител на мистериозното предаване. Едно от безумните изказвания на актьора бе, че зад маската на Булката се крие самата Лили Иванова. "Владо, не си се излекувал от коронавируса май",  жегнаха го тогава водещите на предаването Зуека и Геро. [caption id="attachment_678849" align="aligncenter" width="300"]Владо Пенев пак ръси безумия в "Маскираният певец" сн. Инстаграм Владо Пенев пак ръси безумия в "Маскираният певец" сн. Инстаграм[/caption] След като усети бисера, който изръси, актьорът започна все повече да мълчи и да не казва нищо. Предстои да видим дали сега отново ще се излага, или ще си мълчи като пукал, предават от hotarena.net.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Azis Online (@azis_online_new)