В шоуто на Нова тв „Като две капки вода“, Владо Михайлов зае мястото на Ненчо Балабанов като ментор по актьорско майсторство. Този сезон консултациите на имитаторите за това как успешно да влязат в образ по отношение на сценично поведение ще се дават от пеещия артист, който е с образование на филолог. За момента по неизвестни причини, Ненчо е прекратил участието си в проектите на продуцента Маги Халваджиян.

 

Актьорът присъстваше постоянно във всички предавания, по които работи семейство Халваджиян от момента, в който спечели третия сезон на „Капките“. Година след триумфа си той стана един от водещите на „Господари на ефира“ като същевременно с Мария Игнатова бяха лица на единствения излъчен до момента сезон у нас на шоуто „Пееш или лъжеш“.

 

Три години след това, Балабанов облече костюма на Кукера в предаването „Маскираният певец“, а и работеше като ментор по актьорско майсторство в „Капките“. През есента на 2022 г. стана водещ на „Звездите в нас“. Работата му в „Капките“ пък продължи до миналата пролет, а през есента стана водещ на завърналото се в ефира предаване „Сделка или не“. Това е първата година от 2015 г. насам, в която гласовитият актьор няма нищо общо с проектите на арменеца. Мълвата носи, че той е напуснал още миналата есен.

 

Не е изключено зад раздялата му с клана Халваджиян да стои скандал. Или пък да са запазили добрите си отношения, но огромната заетост на актьора да не му позволява да работи и с арменеца. Освен, че води „Сделка или не“, Ненчо е зает непрекъснато със снимки на роящите се сезони на комедийния сериал „Ол инклузив“. Едва ли при огромната му ангажираност има време и за странични занимания, камо ли пък за работа в „Капките“. Вероятно от Нова тв внимават да не го преекспонират и поради тази причина ограничават проявите му в ефир.

 

Именно заради тази раздяла Халваджиян е потърсил нов ментор по актьорско майсторство и напълно логично е спрял избора си върху Владо Михайлов, който миналата година спечели 11-ия сезон на  формата. Предвид факта, че той не само е добър имитатор, а и фенската му маса е доста голяма, очакванията са, че ще вдигне рейтинга на предаването.

Неслучайно го канят във всички предавания, откакто изгря в ролята на Денис Топал в сериала „Братя“.

Източник: Уикенд