Владо Карамазов се завърна заедно с екипа на шоуто и повдигна леко завесата около новия му сезон

Владо Карамазов повдигна леко завесата около новия сезон на Сървайвър. Актьорът, който се изявява и като водещ на приключенското риалити, се завърна от Камбоджа, където се състояха снимките на новия сезон на формата. Звездата сподели, че този Сървайвър, чиито епизоди ще бъдат излъчени на есен, определено ще бъде най-интересния досега, който е правен в страната.

[caption id="attachment_404093" align="alignleft" width="300"]Владо Карамазов в Камбоджа Владо Карамазов в Камбоджа[/caption]

Владо Карамазов е категоричен, че със сигурност на зрителите им предстои да видят най-вълнуващия сезон на формата в сравнение с всички, снимани досега. Актьорът не скрива, че и за него самия преживяването е било истинско приключение, тъй като му се е наложило да дели едно бунгало заедно с... гущери. Това се е случило на камбоджанския остров Хирон, където всъщност са се състояли снимките.

Един от секссимволите на българския театър разкрива още, че за негово щастие, приключението в Камбоджа му се е разминало без сериозни премеждия и инциденти. "Само няколко ухапвания от пясъчни комари и охлузвания от няколко падания, това е", с усмивка споделя Владо Карамазов. Участниците в новия сезон на Сървайвър също са без сериозни контузии. Само дето са отслабнали сериозно заради непоносимост към местната храна, научиха от Агенция ПИК.

[gallery link="file" ids="404094,404095"]