Актьорът Владо Карамазов спазва правилата за паркиране в центъра на столицата, тъй като не иска да си има проблеми със служителите на „Градска мобилност“ и не желае автомобилът му да бъде закопчан със скоби.

Преди броени дни той си закупил талон за синя зона от служител на „Градска мобилност“, който го разпознал и го обслужил с радост.

 

В горещия юнски ден Карамазов бил облечен с къси дънкови панталони и черна тениска, съчетани с голяма раница. На ръката му отдалеч проблясвал скъп часовник, купен още в периода, в който водеше „Сървайвър“.

Навремето той печелеше доста добре, но напоследък нещата са се променили и сега разчита основно на заплатата си от театъра. Неотдавна прибра и хонорар от сериала „Есента на демона“, но той определено не е за завиждане.

 

Прави впечатление, че краката на 45-годишния актьор са епилирани като на жена. Всъщност Карамазов се обезкосмява още от по-младите си години като за целта не използва кола маска или самобръсначка, а се подлага на лазерни процедури за по-дълготраен ефект.

 

Не може обаче да не отбележим, че времето е оставило своя отпечатък върху някога красивия и сексапилен актьор. Към днешна дата той е доста напълнял, тъй като очевидно не му остава време за физическа активност. Освен това държи косата си прошарена и очевидно няма намерения да я боядисва или къносва.

Източник: Уикенд