Владо Карамазов избяга от София и се скри в Родопите!

Владо Карамазов е взел радикално решение във връзка със защитата си от коронавирус. Вместо да седи в София и всеки ден да следи със свито сърце как се развива ситуацията със заразата, актьорът се е укрил на село. Където има възможно най-малка опасност да бъде застигнат от болестта. [caption id="attachment_624182" align="aligncenter" width="300"]Владо Карамазов Чаровникът Владо Карамазов избяга в Родопите[/caption] Самият той показа как прекарва времето си от сутрин до вечер – в блажена почивка, нарушавана от време на време единствено от фотографски занимания.

Звездата от сериалите „Дяволското гърло” и „Откраднат живот” вече близо две седмици живее на квартира в едно от селата в Родопите. Той заминал за планината, подплашен не толкова от евентуалната зараза с новия вирус, колкото от скуката и чувството за обреченост, които го налегнали в столицата.

В началото на карантината Владо смятал, че „домашният арест” ще е за кратко. След като театрите хлопнаха врати, а снимките на сериала „Откраднат живот”, в които участва, бяха временно прекратени, той започнал да убива време в кроене на планове какво ще прави, когато карантината приключи. „Сменям маслото на мотора в гаража, проучвам фотографски дестинации, обработвам снимки, гледам фотошоп уроци…”, сподели тогава актьорът. От ден на ден обаче ентусиазмът му все повече угасвал, докато накрая го налегнала пълна липса на желание да се занимава с каквото и да е. Когато осъзнал, че карантината няма да приключи скоро, Владо си събрал багажа и отпрашил за Родопите, които са негово любимо място вече трета година. Както е известно, актьорът се влюби в планината по време на снимките на сериала „Дяволското гърло”. Оттогава постоянно търси повод да пътува за Родопите и дори твърди, че един ден именно там ще бъде постоянният му адрес. Сега решил да прекара карантината в едно от местните села. Не е ясно точно как Владо е успял да излезе от София, за да стигне до Родопите, прескачайки забраваната на правителството за „безцелни” пътувания. Но се твърди, че поне от две седмици той се подвизава из родопските села. А наскоро дори показа какво прави там – спи. „Под карантина... Време в което може да се наспим за цялата оставаща част от живота ни” – с тези думи актьорът коментира снимката си от скромната къща в Роподите, в която се крие от коронавируса, пише вестник "Уикенд". Когато не спи, той снима местните хора и красивите пейзажи в планината. Дори показа една от снимките си, наречена „Нов живот”. На нея се вижда възрастен селски овчар, който държи в ръце новородено агънце. Кратката история на снимката актьорът е описал с думите: „Една среща до връх Перелик в Родопите с Бай Спас от село Стикъл”.