Журналистът Владо Береану направи скандално разкритие за Нова телевизия!

Журналистът Владо Береану разбуни духовете с шокиращо разкритие за Нова телевизия. И по-точно как в деня на катастрофата край Своге новинарската емисия е била отложена, заради... излъчването на платената Национална лотария. [caption id="attachment_564292" align="aligncenter" width="300"]Владо Береану Владо Береану с тежки обвинения към Нова телевизия[/caption]

"Поредно падение на Нова Телевизия, продажност и липса на професионализъм: В Новините в 19.00 часа не се споменава изобщо за катастрофата до Своге с 13 загинали в онзи час /сега вече 16 души/, случила се в 17.10.

Не защото не са знаели /по Би Ти Ви имаше вярна за онзи час информация, както и по всички останали тв канали с новини в 19.00/, а защото в 19.20 по програма трябва да започне "Националната лотария". Ако бяха съобщили навреме, емисията "Новини" би трябвало да продължи извънредно. А Лотарията да падне - все пак са загинали много хора и над 20 тежко ранени. Трагедия.

След "Националната измама" направиха извънредна емисия. След дъжд качулка. Наистина съм възмутен от тази крещяща некомпетентност, липса на уважение към хората и липса на елементарен морал", разгневи се Владо Береану. Потребители масово застанаха зад него, потвърждавайки казаното, но някои изригнаха:

"Честно казано не разбирам каква ви е драмата. Не си ли задавате въпроса, че на роднините на всички тези хора изобщо не им е до вашите глупости, кое какво е казал и кога го е казал!!!!! Защо драпате да покажете трагедията на хората. Вместо да покажете може би виновниците за тази трагедия, че в България ако 1 км път струва 100 000 лв 90 000 лв са откраднати( цифрите просто са причерни, изобщо не знам кое колко струва) това, че за КАТ И ПОЛИЦИЯ единственната задача е да пълнят бюджета ( независимо личния или държавния).

До колкото се сещам трябваше да има полицай до всяка дупка!!!! Ви помните ли ?? Питам се как в Германия километър път е по-евтин от България и там няма ограничение за скорост за разлика от нашите!! Ето това трябва да са ви новините, а не трагедията на хорат!!!!

Замислете се ако вие сте на тяхно място дали ще искате всички тези журналисти да са ви на главата????ЗАМИСЛЕТЕ СЕ !!!", настръхна Георги Иванов.